CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Friday, May 22, 2009

Masalah terbaru

balik keje penat2 td, tiba2 mak aku bisik "(###$#$343)"
what!!!! bad mood terus aku........
memalukan aku betul la dia nie.....
kalau la dia ader dpn mata aku dh lama aku patah2kan semua tulang dia
pastu buat msk kurma... (mcm citer keliwon mlm td) hahaha
serius balik.......
Apa yg dia dh buat tue mmg x patut sgt.... Bila la dia nie nk pikir cam aku pikr...Aku mmg x nk amik tahu psl dia lg tapi hal yg dlm bracket tu buat aku sakit hati.....Dlam pendek ayat menyusahkan aku sgt.... Akal telah diberikan tetapi mengapa manusia nie selalu
terlupa untuk menggunakan dengan sebaik mungkin...

renung2kan...


Saturday, May 02, 2009

Ahmad Zukhair

Ahmad Zukhair nie sepupu aku paling kecik dalam family dan paling keletah... Dulu masa dia kecik2 dia suh kami semua panggil dia 'Baby'... Bila dh besar dia tahu malu dan suh kami panggil dia zukhair....... Nampak je dia nie kecik tapi cara cakap, cara pikir mcm org besar... Dia nie suka tgk cartoon sng citer ultraman dan hagemaru x boleh dipisahkan (Siapa ader ceria kat umah tahu la hagemaru nie cane.. lagi klaka babas dari sinchan)... Bayangkan dia boleh tiru ayat2 citer ultraman ngan hagemaru.. hahah... Tapi lagi best dia boleh nyanyi lagu tema hagemaru ngn ultraman dalam bahasa dia... Tak caya.. tgkla video nie adik aku yg record....

video
Tgh nyanyi lagu Hagemaru.. haha

Ni plak lagu tema Ultraman versi dia.... hahaha


video

Ni lagu ABC versi Zukhair jugak


video

Aksi nie di rekod semalam kat kg.. Sempena cuti 'Labour Day' ader kenduri arwah atuk dan pakcik dan ader satu acara tuk bayar fidiah khusus untuk arwah atuk aku.... Aku ader record acara tue tapi aku akn masukkan kat sini ari selasa atau rabu... sbb skang dalam mood cuti panjang.... :)